kwartett
Oto najbardziej zgrany kwartet, jaki możesz zaprosić do swojej kuchni! Ogórek z koperkiem wnoszą nutę świeżości, wyśmienite borowiki szlachetność, Maasadamer akcent słodyczy a ser śmietankowy subtelną delikatność… Kwartet współgra doskonale z ciemnym pieczywem, ale także... kremową zupą kurkową!
Z ogórkiem i koperkiem
-
869 kJ
Wartość energetyczna
-
16g
Tłuszcz
-
6,3g
Węglowodany
-
10g
Białko
-
209 kcal
Wartość energetyczna
-
11g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
-
6,2g
W tym cukry
-
2,6g
Sól
Podane wartości dotyczą 100 g produktu.
SKŁAD
odtworzone mlekoodtłuszczone(48 %), ser (27 %), masło, ogórki (6%), odtłuszczone mleko w proszku, sole emulgujące: E450, E452, białka mleka, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, koperek suszony (0,1%).
Z pieczarkami
-
876 kJ
Wartość energetyczna
-
16g
Tłuszcz
-
6,7g
Węglowodany
-
10g
Białko
-
211 kcal
Wartość energetyczna
-
11g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
-
6,6g
W tym cukry
-
2,5g
Sól
Podane wartości dotyczą 100 g produktu.
SKŁAD
odtworzone mlekoodtłuszczone(49 %), ser (24%), masło, pieczarki (6%), odtłuszczone mleko w proszku, sole emulgujące: E450, E452, białka mleka, sól, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, ekstrakt drożdżowy.
Maasdamer
-
879 kJ
Wartość energetyczna
-
16g
Tłuszcz
-
5,9g
Węglowodany
-
11g
Białko
-
212 kcal
Wartość energetyczna
-
11g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
-
5,9g
W tym cukry
-
2,6g
Sól
Podane wartości dotyczą 100 g produktu.
SKŁAD
odtworzone mlekoodtłuszczone(52 %), ser 28 % (w tym 18% sera Maasdamer), masło, odtłuszczone mleko w proszku, sole emulgujące: E450, E452, E331, białka mleka, naturalny aromat (zawiera mleko), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: karoteny.
Ze śmietanką
-
878 kJ
Wartość energetyczna
-
16g
Tłuszcz
-
5,8g
Węglowodany
-
11g
Białko
-
211 kcal
Wartość energetyczna
-
11g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
-
5,8g
W tym cukry
-
2,6g
Sól
Podane wartości dotyczą 100 g produktu.
SKŁAD
odtworzone mlekoodtłuszczone (49 %), ser (29 %), masło, odtworzonaśmietanka (5 %), odtłuszczone mleko w proszku, sole emulgujące: E450, E452, E331, białka mleka, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.