Sery topione w plastrach

Camembert z pieczarkami

Połączenie grzybów i sera pleśniowego to jeden z najlepszych znanych kuchni duetów. Przenikanie się tych dwóch smaków może przynieść naprawdę zaskakujące rezultaty. Przekąska na każdą porę dnia, a może dodatek do sosu? Wszystko zależy od wyobraźni!

Pozostałe smaki

Szlachetna klasyka o wyrazistym, lecz wciąż delikatnym smaku. Niezastąpiony dodatek do kanapek, ożywi smak dań z repertuaru kuchni nie tylko francuskiej. Znakomity również jako samodzielna przekąska.

Camembert naturalny

Zapiekany ser z żurawiną

Ser Hochland Camembert naturalny to niezastąpiony dodatek nie tylko do kanapek. Szlachetną klasykę o wyrazistym, lecz wciąż delikatnym smaku osiągniesz, zapiekając go i podając z konfiturą żurawinową. To wspaniała i bardzo prosta w przygotowaniu samodzielna przekąska.

Zobacz przepis
Camembert i zioła? Trudno wyobrazić sobie lepsze połączenie darów natury. Aksamitność sera ożywiona nutami ziołowymi daje rezultat inspirujący, pełen świeżości i różnorodnych doznań smakowych.

Camembert z ziołami

Roladki z sera z szynką
i sosem pomarańczowym

Sposób na szybki obiad? Proszę bardzo! Zaskocz swoich domowników rozpływającymi się w ustach roladkami z serem Hochland Camembert z ziołami, które w połączeniu z szynką parmeńską i sosem pomarańczowym smakują niebiańsko!

Zobacz przepis
Połączenie grzybów i sera pleśniowego to jeden z najlepszych znanych kuchni duetów. Przenikanie się tych dwóch smaków może przynieść naprawdę zaskakujące rezultaty. Przekąska na każdą porę dnia, a może dodatek do sosu? Wszystko zależy od wyobraźni!

Camembert z pieczarkami

Koszyczki z ciasta francuskiego z serem, pieczarkami i pomidorami

Połączenie grzybów i sera pleśniowego to jeden z najlepszych znanych w kuchni duetów. Przygotuj koszyczki z ciasta francuskiego z serem Hochland Camembert z pieczarkami, a poczujesz, jak ujmujące w smaku jest to połączenie.

Zobacz przepis
Połączenie szlachetnego smaku sera i aromatycznego zielonego pieprzu znakomicie zaspokoi zachcianki każdego smakosza.

Camembert z zielonym pieprzem

Bajgiel z serem i wędzonym łososiem

W prosty sposób zapewnij sobie szczyptę pikanterii i przygotuj wspaniałą kanapkę! Bajgiel z serem Hochland Camembert z zielonym pieprzem, wędzonym łososiem to sposób na proste, a zarazem bardzo wykwintne połączenie smaków, które zaspokoi zachcianki każdego smakosza.

Zobacz przepis
Inne smaki Zobacz przepis
  • kcal

    359

  • białko

    16 g

  • tłuszcz

    31 g

  • węglo-
    wodany

    4,1 g

  • wapń

  • kJ

    1489

  • sól

    1,2 g

  • kwasy
    tłuszcz.

    22 g

    w tym

  • cukry

    0 g

    w tym

Podane wartości dotyczą 100 g produktu.